duminică, 7 februarie 2010

Cica rutina de "blogger"

El Sandero Rojo m-a invitat sa scriu despre asa zisa rutina de blogger.
Pai la mine e destul de simplu, avand in vedere ca nu scriu zilnic, ci doar atunci cand mi se pune pata pe ceva.
In sesiune ora de trezire a fost constanta, oricat de mult m-as fi straduit sa fiu mai matinala, ma trezeam pe la 11-12. Dupa cafeaua de la amiaza, deschideam laptopul, rugandu-ma sa-mi faca un ultim favor si sa se mai deschida o data si poate, poate prindeam si eu retelele wireless de la geam. Mi-e lene sa-l conectez la modem, si sa stau legata de el. Oki, imi verific mail-ul, grupurile de la facultate, site-urile profesorilor in cautarea rezultatelor la examene, blogul meu si al celorlalti, mai comentez si apoi ma mai joc putin pe facebook:D
Dupa 14, ma apucam de invatat, greu, cu pauze mari de rascolit netul sau pur si simplu, de uitat pe geam ca tampita.
Orele trec, mai fac putina curatenie intre pauze, imi mai gasesc diverse activitati de facut, iar daca nu am vreun examen in ziua respectiva, stau toata ziua in casa cu speranta ca o sa invat dar si din cauza groazei de a iesi afara pe ger.
Insa, acum sesiunea s-a terminat si deoarece nu profit acum de vacanta mea intersemestre, ci o sa-mi iau vacanta in prima saptamana a semestrului, am de gand sa stau si sa lenevesc pana nu o sa mai pot face nici macar asta, sa mai merg pe la voluntariat si sa ma duc la conferinta de psihoterapie.

Cam asta este...care vrea s-o preia, nu are decat!

2 comentarii:

Fata cu ochi verzi spunea...

eu n-am ce să scriu....adică să scriu că lenevesc toată ziua (când nu-s la serviciu) nu prea e ...cul.

CRISTINA spunea...

Bucură-te ca ai vacanţă, unii învaţă pentru restanţe:P