luni, 22 martie 2010

Cismiugiu





Am citit si am recitit de zeci de ori postarea anterioara, ca sa tin minte si sa fructific la maxim decizia si acceptarea ideii ca sunt o alta persoana, mai fericita, mai nebunatica si mai plina de viata. Iar acum cred ca a avut efect.

Ziua de azi nu era prea promitatoare, avand in vedere cele 3 cursuri plictisitoare si caldura molesitoare ce ma indemna la plimbari si discutii, asa ca am schimbat-o intr-o zi minunata. Am iesit in Cismigiu cu prietenii si am sarit la trambulina. Daca mi-ar fi propus cineva chestia asta acum cateva saptamani sau luni, as fi zis cu siguranta un NU raspicat. Dar azi...a fost diferit.

Un lucru atat de neinsemnat si comun m-a facut cu adevarat fericita. Inteleg pe zi ce trece, ca bucuria sta in a face acele lucruri nesimnificative, mici, dar care tie iti fac placere. Am simtit bucuria copilului din mine care nu a facut toate acele nebunii la varsta la care ar fi trebuit. Asta a fost prima oara pentru mine cand am sarit la trambulina. Trist, dar cu atat a fost mai important pentru mine sentimentul pe care l-am resimtit din plin.

Da, e bine si ma simt fericita.

5 comentarii:

Fata cu ochi verzi spunea...

E aşa de bine să ştii că eşti fericit.Şi ce e şi mai fain e că fericirea e compusă din lucruri simple,mărunte.Zilele trecute mi-am petrecut câteva ore într-un parc,pe un leagăn.A fost ...super.

Eva spunea...

Leaganul ar fi fost o optiune buna, insa nu am vrut sa dam copilasii la o parte, ca nu e frumos:D

Miruna Alexandra Doina spunea...

si uite asa cresti :)

Eva spunea...

:P Da, asa e. Ma apuca nostalgia acum...

Din Copilarie spunea...

o sa-ti treaca fericire..bine ca-s pozele frumoase:)