marți, 6 septembrie 2011

Eu


Eu sunt in toate, am inceput incet, incet sa ma regasesc in propria-mi viata, sa me redescopar si sa aflu ca pana acum m-am renegat prea mult.

Eu plang la filme sau seriale care ma impresioneaza, eu sunt materna caci imi apar si protejez persoanele iubite, eu realizez importanta celor din viata mea, eu sunt recunoscatoare. Da, am inceput sa apreciez ceea ce am si ceea ce sunt fara a fi in riscul de a le mai pierde.
Eu sunt copilul supraprotejat si indepartat in acelasi timp, eu sunt adolescentul caruia viata i s-a parut de nesuportat si care a avut de nenumarate ori idei suicidare. Eu sunt tanara care si-a luat viata in maini, a plecat la 360km de casa ca sa regaseasca un alt acasa, eu sunt cea care a parasit tot si a reusit sa-si gaseasca un sens si destula putere incat sa-l urmeze.

Eu sunt acea persoana puternica care isi incurajeaza prietenii si gaseste solutii pentru a trece peste etape dificile, insa tot eu sunt cea careia ii este frica de intuneric, de mare si de oameni straini, eu sunt cea care clacheaza inainte de un examen important, eu sunt cea careia frica ii ingheata tot corpul.

Eu sunt acea tanara care incearca sa-si regaseasca micile placeri, cea care atunci cand iese de pe usa terapeutului simte si vede ca soarele ii zambeste dupa o ora de plans si constientizari continue.

Eu sunt in toate acestea.

3 comentarii:

Liz spunea...

Esti frumoasa asa...

Eva spunea...

Mutulmesc Liz:D

Gabriel @ Cool Things spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.