duminică, 24 ianuarie 2010

Bla, bla, bla



Nu am chef de invatat, deci e evident ca o sa postez cateva cuvinte aiurite...
Mai nou, orice accesoriu indispensabil pentru o tanara domnisoara ce isi respecta statutul de student este un USB Memory Stick. Da, stiu e o aiureala in fond, insa in contextul vietii de student e o bucatica de plastic utila.

Momentul revelatiei l-am avut in acest semestru, in care am avut o gramada de proiecte de predat, iar in zilele in care imprimanta mi se impotrivea, stickul era eroul meu calare pe un cal alb.

Pe parcurs, am observat ca s-a instaurat o adevarata moda la xerox-ul din facultate. Toate colegele mele scoteau frumos usb-ul din protofel si gata cu chinul. Nu stiu, de multe ori ma astept sa scoata ceva mai normal din portofelul ala: un lipstick, un strugurel...un ob...nu stiu, ceva mai caracteristic noua, femeilor.
Da' nu d'le, ele scoteau un stick. Acum, nah sa mai zica baietii/barbatii ca nu ne pricepem si noi la tehnologie.

Eu chiar am invatat ce e ala un winrar, un network driver, un Iriver, un RAM si alte chestii alambicate. Inca nu detin secretul absolut al instalarii cu succes a Windows-ului, dar calea mea spre cunoastere e incununata cu succes (gosh, ce fraze imi debiteaza mintea). Iar aici intra desigur in rol prietenul/iubitul-> un alt beneficiu pe care il achizitionezi o data cu acesta:P

Bine, bine...ma apuc de tocit la metodologie. Nu mai pierd timpul, ca si asa scot numai nonsensuri pe gura, sau pe monitor. Practic, eu nu vorbesc, ci mintea mea prin intermediul limbajului intern. Uoff, nu mai pot scapa de expresiile astea dobitoace pe care le-am invatat la psihologie.
Da, pa!


Unul dintre filmele si cartile mele preferate e Lord Of the Rings...azi am gasit ceva super amuzant, rezumatul in 60 secunde a actiunii...so this is it:

Un comentariu:

sim spunea...

cat de tare poate fi filmuletul:))
si de acum daca am probleme cu laptopul stiu la cine sa apelez:D
si nici nu mi am imaginat pana acum un stick ca fiind un erou si mai e si pe cal alb:))